Om Tømrer​mester Mads Storm

​Søger du en pålidelig og kompetent entreprisevirksomhed, så er du fundet frem til det rette sted. Hos Tømrermester Mads Storm har jeg flere års erfaring med alt fra små håndværksopgaver til totalentrepriser. 


Vores arbejde er kendetegnet ved:

  • Høj kvalitet
  • Præcision
  • Punktlighed
  • God service
  • Fornuftige priser


Dækker hele Sjælland

Jeg udfører arbejde på hele Sjælland og er specialiseret i tømrer-, snedkerarbejde. Her på siden kan du finde nærmere beskrivelser af mit arbejde.

Alle typer opgaver

Uanset om du skal have løst en stor eller en lille håndværksopgave, står Tømrermester Mads Storm klar til at hjælpe dig. Det kan være køkken, carport, gulve, tage, døre eller vinduer. Se hvad jeg kan tilbyde og få inspiration her på siden. Kontakt mig hvis du vil have et uforpligtende tilbud.

Garanti for tilfredshed

Tilfredse kunder betyder alt for mig. Derfor yder jeg den bedste service i branchen, så du altid er sikret et tilfredsstillende resultat.

Har du spørgsmål?

Tømrermester Mads Storm besvarer gerne henvendelser om dit projekt, svarer på relevante spørgsmål eller giver et godt tilbud.​

Indhent et skræddersyet tilbud

Beskriv din opgave og jeg vender tilbage med et godt tilbud.

Interesseret i et godt tilbud?

Udfyld formularen herunder og jeg vender tilbage inden for tre hverdage.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrermester Mads Storm er dit professionelle tømrerfirma, uanset om der skal bygges en tagterasse eller et parcelhus. Jeg påtager mig både total- og delentrepriser, så du kan vælge præcis, hvordan du gerne vil tilrettelægge dit projekt. Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder så kontakt mig i dag.

Tømrermester Mads Storm  -  Hejrevej 6, 4720 Præstø  -  Tlf.: 40 55 46 62  -  Send e-mail  - CVR: 37945110