Professionel​ facadebeklædning

Med facadebeklædning kan du styrke din bygnings facade og frembringe det helt rigtige udtryk. Hos Tømrermester Mads Storm leverer vi holdbar facadebeklædning i forskellige materialer, der er med til at understrege din bygnings karakter og facadeudsmykning. Vi fokuserer altid på at have en tæt dialog med dig som kunde, for at vi sammen kan skabe det bedste resultat.​

​Nye muligheder inden for facadebeklædning

Hos Tømrermester Mads Storm tilbyder vi forskellige muligheder inden for facadeplader og facadebeklædning. Vi benytter blandt andet sandwichplader i aluminium og plastik til at skabe moderne løsninger inden for salgs - og udstillingselementer, lofts- og vægbeklædning, ruminddeling og indgangspartier. Sandwichplader er et oplagt valg, der giver mulighed for at realisere utallige kreative former, farver og detaljer.

​​

En anden løsning er facadebeklædning med Sinusplader, som er et økonomisk men stadig holdbart valg. De kan bruges til alle bygninger, og de sikrer et stilsikkert og afdæmpet udtryk. Vi vælger typisk at bruge den lette men stærke Dibond beklædning i forbindelse med udstillinger, hvor det er muligt at skabe helt unikke designløsninger.

​Professionelle løsninger til din facade

Tømrermester Mads Storm er en professionel leverandør af billig facadebeklædning til bygninger. Vi har stor erfaring med at montere facadeløsninger i alle former og farver, og vi giver gerne individuel rådgivning omkring valg af materialer, funktion og holdbarhed.

​​

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 40 55 46 62 eller sende en e-mail på mstorm4720@gmail.com, hvis du ønsker at høre mere om vores mange løsninger inden for facadebeklædning eller ønsker at få et uforpligtende tilbud.

Har du spørgsmål?

Tømrermester Mads Storm besvarer gerne henvendelser om dit projekt, svarer på relevante spørgsmål eller giver et godt tilbud.​

Indhent et skræddersyet tilbud

Beskriv din opgave og jeg vender tilbage med et godt tilbud.

Interesseret i et godt tilbud?

Udfyld formularen herunder og jeg vender tilbage inden for tre hverdage.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrermester Mads Storm er dit professionelle tømrerfirma, uanset om der skal bygges en tagterasse eller et parcelhus. Jeg påtager mig både total- og delentrepriser, så du kan vælge præcis, hvordan du gerne vil tilrettelægge dit projekt. Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder så kontakt mig i dag.

Tømrermester Mads Storm  -  Hejrevej 6, 4720 Præstø  -  Tlf.: 40 55 46 62  -  Send e-mail  - CVR: 37945110