Dø​re og vinduer hos Tømrermester Mads Storm

Trænger dine døre og vinduer til at blive skiftet ud, eller skal de bare renoveres? Ved renovering bestræber jeg mig på at foreslå en løsning, hvor vinduet får det klassiske udseende tilbage.

Jeg tilbyder blandt andet at udskifte termoruder, glaslister, tætningslister og hængsler. Jeg udskifter også delvist nedbrudt træ, som sikrer vinduerne stabilitet og holdbarhed i mange år.

Jeg samarbejder med Danmarks førende producenter og kan levere samt udskifte døre og vinduer med færdige elementer. Hvis du har brug for gode råd, er du meget velkommen til at kontakte Tømrermester Mads Storm.

Har du spørgsmål?

Tømrermester Mads Storm besvarer gerne henvendelser om dit projekt, svarer på relevante spørgsmål eller giver et godt tilbud.​

Indhent et skræddersyet tilbud

Beskriv din opgave og jeg vender tilbage med et godt tilbud.

Interesseret i et godt tilbud?

Udfyld formularen herunder og jeg vender tilbage inden for tre hverdage.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrermester Mads Storm er dit professionelle tømrerfirma, uanset om der skal bygges en tagterasse eller et parcelhus. Jeg påtager mig både total- og delentrepriser, så du kan vælge præcis, hvordan du gerne vil tilrettelægge dit projekt. Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder så kontakt mig i dag.

Tømrermester Mads Storm  -  Hejrevej 6, 4720 Præstø  -  Tlf.: 40 55 46 62  -  Send e-mail  - CVR: 37945110